Einde leaseperiode

Kan ik de leasefiets overnemen na afloop van de leaseperiode?

Ja, dat kan. Enkele weken voor het einde van de leaseperiode krijg je een aanbod van NFP Fietslease om de fiets tegen de dan geldende marktwaarde over te nemen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice van NFP Fietslease. Na betaling van de overnameprijs worden het leasecontract en de verzekering beƫindigd. Vanaf dat moment ben jij eigenaar van de fiets.

Wat doe ik met de leasefiets als ik besluit om de leasefiets niet over te nemen?

Als je de leasefiets niet wilt overnemen na het einde van de leaseperiode, dien je de leasefiets binnen 2 weken in te leveren op een nader te bepalen locatie. Wordt de leasefiets later ingeleverd, dan wordt door NFP extra kosten in rekening gebracht.

Waarop moet ik letten bij het inleveren van de leasefiets?

De fiets moet schoon en vrij van schade zijn. Als de fiets niet schoon is, kunnen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Verwijder al je eigen accessoires en meld eventuele schade aan de fiets bij NFP Fietslease. Alle zaken die op of aan de leasefiets zijn achtergebleven en niet in het leasecontract zijn opgenomen, worden na inlevering automatisch eigendom van NFP Fietslease zonder dat NFP Fietslease daarvoor een vergoeding aan jou betaalt.

Welke schades zijn acceptabel bij het inleveren van de fiets?

Kleine gebruiksschades passend bij de leeftijd van de fiets en de intensiteit van het gebruik zijn acceptabel. Grotere schades die niet voor inlevering zijn gemeld, worden aan jou doorbelast met een maximum van de eigen bijdrage per schade tot een maximum ter hoogte van de waarde van de leasefiets.

Mijn leasecontract is afgelopen kan ik weer een nieuwe fiets leasen?

Ja, na de afloopdatum van je leasecontract kun je een nieuwe leasefiets aanvragen. Hiervoor log je in op het NFP Fietslease portaal. Daar vul je de fiets van je keuze in en vraag je deze aan bij de werkgever.

NFP FIETSLEASE SWIRLBIKER BLACK RGB

Leasecontract

Waar kan ik het leasecontract vinden?

Je kunt het leasecontract vinden in jouw persoonlijke NFP Fietslease account.

Wat staat er in het leasecontract?

In het leasecontract zijn de afspraken tussen jou en jouw werkgever vastgelegd wanneer je via NFP Fietslease een fiets leaset. In het contract worden niet alleen de afspraken over de fiets en de leasetermijnen vastgelegd, ook staan er verwachtingen in met betrekking tot het gebruik van de fiets.. Het contract is altijd te bekijken in jouw persoonlijke NFP Fietslease account.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van NFP Fietslease?

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Voordat je de leasefiets bestelt, dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Kan tussentijds het contact aangepast worden?

Nee, het is niet mogelijk tijdens de looptijd van het contract aanpassingen te doen.

Is het leasecontract van invloed bij een hypotheek aanvraag?

Nee. Wanneer je via je werkgever een leasecontract afsluit is dit niet van invloed wanneer je een hypotheek af wilt sluiten.